Name

Els Habitants del Bosc

About

Sóc de ciutat. Tot i que des de l'estiu passat visc en una casa al mig del bosc amb la meva parella, una gata, un gos, tres gallines i un gall.

Tots els dies comencen amb el cant del gall i serveixo el menjar a totes les bèsties abans d'esmorzar. Fins i tot atenc als ocells silvestres, que canten a canvi d'una mica de pa al seu plat.

Anem a buscar aigua a la font, escalfem la casa amb llenya, fanguem la terra amb la fanga, cuidem l'hort i el jardí, fem compost, arreglem el que s'espatlla de la casa... sempre tenim feina entre mans i, mica a mica, estem aprenent a adaptar-nos, a respectar i a formar part del cicle de la natura.

Aquesta exposició intenta portar l'aire net del bosc a les persones que viuen a la ciutat. Especialment a aquelles que tenen un estil de vida estressant, com jo mateixa abans. M'agradaria que les ajudi a relaxar-se, les animi i les tranquil·litzi. Fins i tot desitjo que les netegi per dins, mentre escolten poesia, mengen bo i sa i miren els quadres inspirats en la natura de la que tots en formem part.


Soy de ciudad. Aunque desde el verano pasado vivo en una casa en medio del bosque con mi pareja, una gata, un perro, tres gallinas y un gallo.

Todos los días empiezan con el canto del gallo i sirvo la comida a todas las bestias antes de desayunar. Incluso atiendo a los pajarillos silvestres, que cantan a cambio de un poco de pan en su plato.

Vamos a buscar agua a la fuente, calentamos la casa con leña, trabajamos la tierra, cuidamos el huerto y el jardín, hacemos compost, arreglamos lo que se estropea de la casa...
siempre tenemos trabajo entre manos y, poco a poco, estamos aprendiendo a adaptarnos, a respetar i a formar parte del ciclo de la naturaleza.

Esta exposición intenta traer el aire limpio del bosque a las personas que viven en la ciudad. Especialmente a aquellas que tienen un estilo de vida estresante, como yo misma antes. Me gustaría que les ayude a relajarse, las anime i las tranquilize. Incluso deseo que las limpie por dentro, mientras escuchan poesía, comen bueno y sano y miran los cuadros inspirados en la naturaleza de la que todos formamos parte.

Yoko Kataoka

Specialties

  • Illustration on paper and textile